Picture
Hola sóc Collverd , un ànec modern i molt avnturer, segurament ja em coneixeu, ja que sóc un dels guies valencians més conegut i  amb més experiencia de les terres valencianes.
He dirigit diverses expedicions arreu dels diferents parcs naturals de les terres valencianes com ara La Font Roja, Les illes columbretes, La Serra de Mariola o el mateix Montgó.

Un bon matí un grup de forasters em van preguntar si coneixia tot el territori valencià, i de sobte em vag quedar en blanc, no vag saber respondre...

Vaig passar uns dies de tristessa absoluta al meu niu, situat en una branca d'una carrasca al Penyagolossa.

Però als pocs dies em va vindre una gran idea al cap. Vag pensar en vosaltres per a que m'ajudareu a coneixer millor tot el territori i així, la pròxima vegada que m'ho preguntaren, si saber respondre.


Així que ací estic, al Llebeig i amb l'objectiu que entre tots  investiguem i descobrim el territori Valencià: el seu relleu, les costes, arbres, plantes, animals, i moltes coses més..

Us animeu a convertir-vos en investigadors i ajudar-me a coneixer millor on vivim?. Estic segurissim què si.

Cemencem el viatge!!


Ahhhh!!! se m'oblidava.... he pensat que per fer aquest recorregut hauriem de possar un nom a la expedició... però això ho deixe en les vostres mans
...

Adéu!!